NHL All Star Game 2017

För ett par veckor sedan så höll NHL sitt årligen återkommande uppehåll från det vanliga ligaspelet. Detta betydde inte att det inte fanns någon hockey att följa utan snarare motsatsen. Det var nämligen den 62:a upplagan utav NHL All Star-game som gick av stapeln.

Totalt utformas här fyra helt nya lag som alla representerar de fyra divisionerna Atlantic, Metropolitan, Pacific och Central. Lagen består utav de bästa spelarna från respektive division och i laguppställningarna fanns det två svenska namn. Victor Hedman och Erik Karlsson, som vanligtvis spelar mot varandra på isen, fick den här gången hjälpas åt på backlinjen och representera Atlantic Division.

I semifinalerna besegrade Pasific Central med 10-3 samtidigt som Metropolitan vann över Atlantic med 10-6 i de intensiva matcherna som spelas 3-mot-3. I den slutliga finalen blev det Metropolitan som vann All Star-turneringen.

Förutom spel mellan de riktiga stjärnorna spelades även en match med amerikanska kändisar, där hockeylegenderna Wayne Gretzky fått sätta ihop ett eget lag som bland annat hade Justin Bieber och Snoop Dogg som spelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *